Winkelwagen Geen producten

Domotica

Domotica

Comfort
Wat zou het heerlijk zijn als u wakker wordt in een verwarmd huis, de koffie al voor u is gezet en het bad al is volgelopen. Dat u wakker wordt door middel van een zacht gedimd licht en dat onderweg naar beneden het licht vanzelf aanspringt en de gordijnen automatisch openen waardoor u heerlijk relaxt de dag kunt beginnen.

Energiebesparing
Het leven anno 2015 is al duur genoeg. Wij zijn allemaal op zoek naar manieren op te besparen. Huisautomatisering is dé oplossing voor energiebesparing. U krijgt inzicht in uw energieverbruik op onder andere uw telefoon zodat u altijd op de hoogte bent van uw energieverbruik en hierop kunt inspelen.

Beveiliging
Huisautomatisering zorgt er voor dat uw huis continue beveiligd is zodat u een veilige woonomgeving creëert in uw woning. Beveiliging hoeft niet alleen te betekenen dat er een alarminstallatie afgaat als er bij u wordt ingebroken. Met huisautomatisering is beveiliging meer dan alleen een inbraakdetectie.

Zorg
Huisautomatisering helpt u om langer en veilig in uw vertrouwde woonomgeving te blijven wonen. Veel ouderen kunnen door de nieuwe toepassingen van huisautomatisering langer thuis blijven wonen. U ziet uw ouders toch ook liever gelukkig en comfortabel in hun eigen woning dan een verzorgingstehuis?


 

RonaldCT uw helpdesk aan huis!

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop software webshop
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.